Clean-sweep

Schoorsteenveegbedrijf

Schoorsteenvegen nog steeds belangrijk.

 

 
 

 

 

Veel mensen denken nog steeds dat schoorsteenvegen uit de tijd is. Omdat bijna iedereen aardgas gebruikt, is het reinigen van het rookkanaal overbodig geworden.  Dit is echter niet waar.
Verstoppingen komen nog steeds voor, denk maar eens aan vogelnesten. Van buitenaf is dit echter niet waarneembaar. Het regelmatig controleren door de schoorsteenveger zorgt ervoor dat verstoppingen tijdig ondekt worden en daardoor verholpen kunnen worden.

Rookkanalen.
CleanSWEEP is gespecialiseerd in het schoonvegen van rookkanalen van CV-ketels,geisers,open haarden en van rookkanalen van allesbranders.
Het regelmatig schoon laten maken van de rookkanalen zorgt voor een hoger rendement (dus warmte) en voorkomt schoorsteenbrand.

Het komt steeds vaker voor , dat verzekeringsmaat-         schappijen een regelmatige controle van het rookkanaal vereisen. Zonder een geldige kwitantie, betalen zij ook geen schade vergoeding uit.

Ontluchtingskanalen.
In de loop van de tijd verzamelt er zich vet, stof en ongedierte in uw ontluchtings kanalen zoals de afzuigkap, wasemkap en andere luchtafvoerkanalen.  Om onaangename luchtjes of zelfs irriterende stank te voorkomen, verzorgt cleanSWEEP óók het reinigen van ontluchtingskanalen.

Wij verzorgen óók het verwijderen van vogelnesten          (prijsopgave vooraf).

   


SCHOORSTEENBRAND

BETER VOORKOMEN

DAN GENEZEN

 
Clean-SWEEP· Oss· Tel:0412-644557· Mobiel:06-51534157 · E-mail:info@clean-sweep.nl